info@anthos.com.gr

Όροι Χρήσης και Προσωπικά Δεδομένα

Γενικοί όροι

Η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται στο χρήστη από τον ιστότοπο  ANTHOS.COM.GR προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνίας σας, με τους παρακάτω όρους χρήσης , που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστότοπου. Ο χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του παρακάτω ηλεκτρονικού καταστήματος κι αν δεν συμφωνεί να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου ANTHOS.COM.GR ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.

Σκοπός της επιχείρησής μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η επιχείρησή μας και να πραγματοποιήσουν τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές με ασφάλεια.

Το Anthos.com.gr παρέχει εγγύηση ποιότητας και φρεσκάδας (ευπαθών προϊόντων) λουλουδιών και φυτών ακόμη και έως τρεις ημέρες από την παράδοσή τους. Οι τρεις αυτές ημέρες ξεκινούν από την ημέρα που έχει συμφωνηθεί η παραλαβή των προϊόντων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση παραλαβής προϊόντων, εάν αυτή η καθυστέρηση οφείλετε στον παραλήπτη (καθυστερεί να λάβει το προϊόν, απουσιάζει από το συμφωνηθέν σημείο παράδοσης τη συμφωνηθέντα ώρα).Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν ο παραλήπτης δεν δέχεται να παραλάβει το προϊόν. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής το anthos.com.gr έχει την ευθύνη άμεσης ενημέρωσης του αποστολέα.

Για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις παρακαλώ συμπληρώστε σωστά όλα τα στοιχεία στη φόρμα παραγγελίας. Σε περίπτωση λάθος συμπλήρωσης δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλος ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων του διαδικτυακού καταστήματος , το κείμενο, οι εικόνες και τα σήματα αυτού αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησής μας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

 

Διαθεσιμότητα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους για διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που υπάρχουν μέσα στον ιστότοπο ANTHOS.COM.GR είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση όπου ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμα μας δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e mail) ή τηλεφώνου, εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την παραγγελία, πληροφορώντας  σας για την προθεσμία εντός της οποίας μπορεί να παραδοθεί το προϊόν. Επίσης οι διαθεσιμότητες που αναφέρονται είναι ενδικτικές και δεν είναι δεσμευτικές.

 

Τιμολόγηση

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στο διαδικτυακό μας κατάστημα δεν περιλαμβάνουν έξοδα μεταφοράς και  τραπεζικά έξοδα εάν υπάρχουν. Η τιμή που αναφέρεται στο mail επιβεβαίωσης παραγγελίας είναι η τελική τιμή του προϊόντος.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Εισαγωγή :

Τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και ότι στοιχείο επικοινωνίας παρέχεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σημαντικά για την ολοκλήρωση της παραγγελίας και τη σωστή αποστολή της παραγγελίας σας. Και αποτελούν μοναδικό τρόπο επικοινωνίας μαζί σας και με τον παραλήπτη (εάν είναι άλλο πρόσωπο). Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα στοιχεία που δηλώνεται είναι ορθά (καλό είναι να τα επανελέγχεται για τυχόν λάθη). Η επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εφόσον έχετε συμπληρώσει λανθασμένα στοιχεία στη φόρμα υποβολής. Κάθε ειδοποίηση που πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση παραγγελίας (πχ για τυχόν έλλειψη κάποιου προϊόντος) , θα θεωρείτε έγκυρη ακόμη και αν δεν φτάσει σε εσάς, εξαιτίας δήλωσης λανθασμένων στοιχείων από εσάς ή βλάβη του διακομιστή σας ή βλάβη του τηλεφώνου σας ή του τηλεφωνικού σας παρόχου ή λόγω τροποποίησης των στοιχείων σας (χωρίς να μας έχετε ενημερώσει). Αυτό ισχύει και για τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, καθώς και για το σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αρμόδιο νομικό πρόσωπο :

Αρμόδιο νομικό πρόσωπο για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην ιστοσελίδα αυτή είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΑΝΘΟΣ ΓΟΥΡΟΥΦΙΔΗΣ» , που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Ωραιοκάστρου 19,Τ.Κ. 56430 ΑΜ:152280. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου είναι : info@anthos.com.gr

Εγγραφή/Αγορά :

Για τη σωστή εξυπηρέτησή σας και τη διευκόλυνση μελλοντικών σας αγορών θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε ως χρήστες στην ιστοσελίδα μας (εκτός αν προχωρήστε σε αγορά ως επισκέπτης). Τα στοιχεία που δηλώνεται στην ειδική φόρμα παραμένουν στο σύστημα της επιχείρησής μας έως ότου κάνετε διαγραφή λογαριασμού. Για να κάνετε εγγραφή στο σύστημα, θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στοιχεία (όπως όνομα, κινητό , πόλη κ.α.) όπως και να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό κωδικό για εισαγωγή στο σύστημα. Ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας αυτή καταγράφετε το ιστορικό των αγορών σας καθώς επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη κάποιας παραγγελίας σας.

Με την αποστολή σε εμάς της σχετικής φόρμας (φόρμα εγγραφής, φόρμα παραγγελίας) που περιλαμβάνει τα στοιχεία σας, παρέχεται αυτόματα σε εμάς το δικαίωμα να συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία που μας παρέχεται εντός των πλαισίων εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι πληροφορίες που θα σας ζητηθούν προκειμένου να είναι εφικτή η αποστολή μιας επισημαίνονται ως υποχρεωτικά πεδία στη φόρμα υποβολής. Για τη σύναψη και εκτέλεση των συμβάσεων ζητάμε πληροφορίες επικοινωνίας όπως το όνομα, το τηλέφωνο, τη διεύθυνση παράδοσης και τιμολόγησης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής. Επιπλέον κάνουμε χρήση των δεδομένων σας για τη διατήρηση της βάσης δεδομένων πελατών μας, ώστε μόνο τα σχετικά δεδομένα να αποθηκεύονται εκεί.

Διαβίβαση και Διατήρηση Πληροφοριών/Προσωπικών δεδομένων

Αρχικά πρέπει να είστε σίγουροι πως κατά τη διαβίβαση των προσωπικών σας στοιχείων, εξασφαλίζουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ως εκ τούτου τα δεδομένα σας διαβιβάζονται αποκλειστικά και μόνο στους παρόχους υπηρεσιών και σε συνεργαζόμενες εταιρίες οι οποίες επιλέχθηκαν προσεκτικά από εμάς και επιπλέον δεσμεύονται με σύμβαση εκ των προτέρων. Επίσης τα δεδομένα σας διαβιβάζονται μόνο σε φορείς που βρίσκονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και για το λόγο αυτό οι φορείς αυτοί υπόκνεινται στην αυστηρή νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την ολοκλήρωση και εκτέλεση των συμβάσεων στην επιχείρησή μας (ΑΝΘΟΣ ΓΟΥΡΟΥΦΙΔΗΣ) με σκοπό την αποθήκευση σε κεντρικές βάσεις δεδομένων καθώς και για σκοπούς τιμολόγησης και λογιστικής εντός της επιχείρησης. Το παραπάνω είναι απαραίτητο για να μπορείτε να κάνετε χρήση των προσφορών μας. Επιπλέον αν ζητήσετε να παραλάβετε κάποιο προϊόν από το φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, το κατάστημα αυτό λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας ώστε να είναι εφικτό να την επεξεργαστεί. Επιπλέον αν έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα του Anthos.com.gr ή την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας, λαμβάνουμε επίσης πρόσβαση στα δεδομένα παραγγελίας σας, έτσι ώστε το προσωπικό της επιχείρησής μας να είναι σε θέση να επεξεργαστεί το αίτημά σας.

Διαβιβάζουμε τα απαραίτητα στοιχεία (πχ όνομα, διεύθυνση) για την εκτέλεση των συμβάσεων σε διάφορους παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι λειτουργούν για εμάς (πχ υπηρεσίες πληροφορικής, φιλοξενίας του Anthos.com.gr, πληρωμή και παράδοση προϊόντων) με μόνο σκοπό την ολοκλήρωση των καθηκόντων τους. Μερικές από αυτές τις εταιρίες συνεργάζονται με εμάς ως εξωτερικοί συνεργάτες επεξεργασίας δεδομένων και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούν τα δεδομένα που τους παρέχουμε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Επιπλέον έχουμε συνάψει συμφωνίες με αυτές τις εταιρίες αναφερόμενοι στη λήψη μέτρων ασφαλείας και στη παρακολούθηση των μέτρων αυτών σε τακτική βάση.

Επίσης διαβιβάζουμε δεδομένα σε τρίτους σε σχέση με την εκτέλεση των συμβάσεων στις παρακάτω περιπτώσεις :

   -για παράδοση αγαθών σε μεταφορικές εταιρίες και σε εταιρίες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών, όπως ορίζεται με την τοποθέτηση της παραγγελίας.

   -για την πληρωμή αγαθών, στους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που καθορίζεται κατά τη τοποθέτηση της παραγγελίας σας

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, δεν καταγράφουμε ούτε αποθηκεύουμε τις πληροφορίες πληρωμής κατά τη διαδικασία αυτή. Εσείς παρέχετε τις πληροφορίες αυτές απευθείας στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, αποκλειστικά.

Διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας εντός πλαισίου εφαρμογής των υφιστάμενων νόμων περί προστασίας των δεδομένων σε τρίτα μέρη ή στις επίσημες αρχές, αν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε λόγο επίσημης οδηγίας ή εντολής δικαστηρίου. Και επιπλέον έχουμε το δικαίωμα να το πράξουμε επειδή αυτό είναι απαραίτητο για την δίωξη των ποινικών αδικημάτων  ή για προστασία και επιβολή των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών μας. 

Πολύ σημαντική για εμάς είναι η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Για το λόγο αυτό τα δεδομένα σας που αποθηκεύονται σε εμάς, προστατεύονται μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την πρόληψη απώλειας ή κακής χρήσης από τρίτους. Το προσωπικό της επιχείρησής μας, το οποίο επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, δεσμεύεται για την τήρηση του απορρήτου. Επιπλέον για την αποτελεσματική προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα αυτά μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή. Για την εξασφάλιση προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και προσαρμόζονται στα αντίστοιχα επικρατούντα πρότυπα της τεχνολογίας.

Ο νόμος σας δίνει το δικαίωμα να ενημερώνεστε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, που βρίσκονται αποθηκευμένα σε εμάς, καθώς και να ζητήσετε τροποποίηση ή διαγραφή. Ο πιο απλός τρόπος για να μεταβάλετε ή να ενημερωθείτε για τα δεδομένα αυτά είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό πελάτη που σας ανήκει, όπου μπορείτε να κάνετε και διαγραφή του παραπάνω λογαριασμού (ώστε να διαγραφούν τα στοιχεία). Τα δεδομένα που αποθηκεύονται λόγω νομικών, θεσμικών ή συμβατικών υποχρεώσεων για τη διατήρηση εμπορικών εγγράφων θα κλειδώνονται αντί να διαγραφούν, προκειμένου να αποτραπεί η χρήση τους για άλλους σκοπούς.

Όταν σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις απαιτείται η συγκατάθεσή σας, για να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για κάποιο σκοπό, θα σας ζητάμε τη ρητή άδειά σας καθώς και να συνδέεται την άδεια που χορηγήσατε σύμφωνα με τις διατάξεις για την προστασία δεδομένων. Η άδεια που έχετε χορηγήσει μία φορά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα στο μέλλον να μπορείτε να προβάλετε αντιρρήσεις σε μελλοντικές χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς διαφήμισης, έρευνας αγοράς και γνώμης. Σε κάποιες περιπτώσεις η εφαρμογή της αντίρρησης/ανάκλησης της συγκατάθεσής σας μπορεί να καθυστερεί να υλοποιηθεί για τεχνικούς λόγους, για ένα χρονικό διάστημα. Μια απλή κοινοποίηση της επιθυμίας σας για ανάκληση της συγκατάθεσής σας ή της αντίρρησης μας αρκεί. Για το παραπάνω σκοπό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας χωρίς καμία επιβάρυνση (εκτός τα έξοδα του παρόχου σύνδεσής σας). Ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@anthos.com.gr . Σε περίπτωση που λαμβάνετε πληροφορίες από εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που περιλαμβάνεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα, έτσι ώστε να δηλώσετε την ανάκληση συγκατάθεσης ή της αντίρρησης σας.

 

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τη διαβίβαση των πληροφοριών που έχετε παραγγείλει ή αποπειραθεί να παραγγείλετε από το σύνολο των προϊόντων και για άλλες προωθητικές ενέργειες του Anthos.com.gr στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε από εσάς, έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή ανά πάσα στιγμή (ο τρόπος αναφέρεται στη προηγούμενη παράγραφο). Ακόμη μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες που αφορούν δικά μας αγαθά και υπηρεσίες, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε από εσάς, κατά τη διάρκεια μιας αγοράς, ακόμη και χωρίς προηγούμενη συγκατάθεσή σας, στο θέμα αυτό. Μπορείτε να εναντιωθείτε στη παραλαβή αυτών των μηνυμάτων ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, εκτός τα έξοδα μετάδοσης του ηλεκτρονικού μηνύματος σύμφωνα με τις συνήθεις από τους παρόχους χρεώσεις (ο τρόπος άσκησης εναντίωσης στα μηνύματα αυτά αναφέρεται στην παραπάνω παράγραφο). Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσπαθούμε να περιλαμβάνουμε μόνο πληροφορίες και στοιχεία που είναι πιθανόν να σας ενδιαφέρουν, εμείς μετράμε και αποθηκεύουμε στο προφίλ χρήσης σας ποσοστά ανοίγματος μηνυμάτων και κλικ καθώς και το αν και γιατί τα ηλεκτρονικά μηνύματά μας  μπορεί να μην έχουν παραδοθεί. Επίσης υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σας από το Anthos.com.gr για αποστολή πληροφοριών σχετικά με προωθητικές ενέργειες και προσφορές με το ταχυδρομείο, έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε σε αυτή τη μορφή αλληλογραφίας όποια χρονική στιγμή επιθυμείτε. Τέλος θα σας αποστέλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που έχετε δηλώσει, συγκεκριμένες ενημερωτικές ανακοινώσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκτέλεση της σύμβασης και τη λειτουργία του Anthos.com.gr, όπως για παράδειγμα αναφορικά με υπηρεσίες (πχ επιβεβαίωση της εγγραφής, πληροφορίες από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών) ή αναφορικά με ένα σύνολο που υπόκειται σε χρεώσεις (πχ επιβεβαίωση παραγγελίας, την επεξεργασία των πληρωμών) , οι οποίες δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Οι παραπάνω κοινοποιήσεις θα αποστέλλονται κανονικά στα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει εσείς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σύνδεσμοι τρίτων εταιριών στην ιστοσελίδα :

Το  Anthos.com.gr περιέχει και συνδέσμους τρίτων εταιριών, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις εξωτερικές ιστοσελίδες που έχετε πρόσβαση μέσω αυτών των συνδέσμων. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ενημερώνεσθε για την προστασία των δεδομένων σας σε αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους.

Αλλαγές στις παραπάνω πληροφορίες :

Βασικός και πρωτεύον σκοπός της επιχείρησής μας είναι να δημιουργούμε για τους πελάτες μας, όσο το δυνατόν πιο ελκυστικές προσφορές προϊόντων και να προσαρμόζουμε το εύρος των προϊόντων μας στις επιθυμίες τους. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να είναι απαραίτητη η εκ νέου ανανέωση ή τροποποίηση των παραπάνω ενημερώσεων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σας συνιστούμε να ενημερώνεστε κατά τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν τροποποιήσεις ,που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν, στη σελίδα αυτή. Αν οι εν λόγω τροποποιήσεις επηρεάζουν τη συγκατάθεση που χορηγείται από εσάς, θα προβούμε σε άμεση ενημέρωσή σας.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Θεσσαλονίκη

Σταυρούπολη, Ωραιοκάστρου 19.

τηλ.: 2310-652598

Κατασκευή Eshop - Istopolis Group
Hosted & Supported by OSMIUM WEB SOLUTIONS
SSL secure by CloudFlare